AdverSize Matters – Ueb Dizain Iz Pis Of Cheic

De ce si aici?

Posted in Uncategorized by adversize on martie 18, 2008

Pentru ca platforma weblog.ro m-a cam dezamagit in unele privinte si mi-s dator mie sa incerc si altceva. Dar nu renunt la batalie inca. Just you wait ‘till i get really bored. gholemzerounu’s blogjob

Treaba e ca new shit fiind inca trebuie sa invat noile miscari prin scena wordpress si de aici spre infinit. No, apoi n-o fi atat de greu, neica, dar senzatia mea e putin in urma datorita lipsei de somn. Da, asta duce la i-rationamente greu de combatut. Cat de gluma, cat din motive pur personale, treaba mea, chestia e ca am auzit cele mai multe lucruri bune spuse vreodata despre vreo platforma de blog, adicatelea despre wp. Deci primul pas e facut. Acum nu trebuie decat sa ma obisnuiesc cu noua casa si sa-mi fac si timp si chef sa postez ceva care sa te faca pe tine sa te obosesti aruncandu-ti ochii macar in treacat se vezi ce se intampla in directia asta. Spun bine ce spun? Vorbesc de Linux? Php? Mama dreacului?

Deci acesta se vrea primul post si chiatra de capatai de pe gholem.wordpress.com. Am sa incerc sa dau motive de vrajba si de scandal (la modul cel mai pozitiv, desigur), astfel incat sa merite efortul.

Si cu astea spuse… Numai bine!

Tagged with:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: