AdverSize Matters – Ueb Dizain Iz Pis Of Cheic

Nine Inch Nails’s Ghosts

Posted in Music Highlights by adversize on Martie 18, 2008

Cea mai buna recenzie in limba romana despre acest album o gasesti aici.

cover-small.jpg

Treaba e ca daca te intereseaza intri pe site-ul albumului si de acolo le trimiti adresa ta de e-mail si poti asculta moca primele 9 piese, ei (ma rog, programul lor) ti le trimit ei pe mail in timpul cel mai scurt posibil. Sau depinde si de conexiunea pe care o ai… Totodata, daca te interseaza pozele legate de album, le trimiti aceeasi adresa de e-mail (carevasazica nici mai mult nici mai putin decat a ta) si acelasi proces se mai indeplineste o data. Ca si a 2-a dorinta de la pestisorul de aur. Ma intreb care ar fi a 3-a si daca pestisorul stie sa traga tzeapa.

Reactia mea a fost una relativ buna, insa oarecum suprins tot am ramas. Ca si coloristica, am avut senzatia ca ascult Mike Oldfield sub alta tonalitate. Aceeasi expresie si setntiment, cateva dungi de anti-depresie gen Trent Reznor nu prea convingatoare, note repetitive si ceva NIN curat, bun de ascultat cu joint-ul in coltul gurii, unlike reggae machine. De aici si reactia mea relativ buna. Ma asteptam la altceva, poate mai intens si mai putin subtil, mai razvratit si represiv. But that’s just me, nu pot sa nu ma gandesc ca asteptarile mele nu sunt punct de referinta, deci treaba e subiectiva. Iar eu vorbesc numai de cele 9 piese, caci nu am cumparat box-set-ul (nu stiu daca e corecta exprimarea dat fiind ca nu sunt albume diferite si nici reprezentari complete in fiecare bucatica) din lipsa de parale, marafeti, bistari, cascaval, gologani…

Auditie placuta iti doresc, pentru ca sunt absolut convins de calitatea albumului chiar daca nu-mi satisface mie dorul de NIN indiscret si posesiv. Ce spune nenea Reznor ca sa-si justifice lucrarea sa si a trupei? „I’ve been considering and wanting to make this kind of record for years, but by its very nature it wouldn’t have made sense until this point. This collection of music is the result of working from a very visual perspective – dressing imagined locations and scenarios with sound and texture; a soundtrack for daydreams. I’m very pleased with the result and the ability to present it directly to you without interference. I hope you enjoy the first four volumes of Ghosts.” Deci efortul se merita, iar banii nu sunt aruncati, ca-n cazul concertelor OCS prin Iasi si nu numai.

Nu uita sa le vizitezi site-ul, au o modalitate destul de atractiva de a-si promova viziunile.

Aici ai interviul… Ti-am spus ca au o modalitate atractiva de a-si promova viziunile si muzica:

Nu puteam sa las sa treaca momentul fara sa le postez si un material video de pe acest album instrumental : va prezint Ghost 1, part I, so please try to relax si nu te pregati de dans, ci de intins pe canapea pentru doar un moment:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: